ONZE

WERKWIJZE

VOORBEREIDING

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen is het prettig wanneer u vooraf een "moodboard" maakt waarin u het concept probeert te visualiseren. Probeert u hierbij zo creatief mogelijk te denken. Verzamel foto’s, materialen, kleuren, of geef weer welk idee u graag ziet uitgewerkt.

VOORLOPIG ONTWERP

Naar aanleiding van het gesprek wordt een voorlopig ontwerp gemaakt. Door middel van email of whatsapp kunt u hier op reageren, zodat het uiteindelijke ontwerp ook echt een uitwerking is van uw creatieve idee.

RUIMTE

Verder is het prettig om de ruimte te zien waar het uiteindelijke werk wordt gebruikt. Waar komt het werk te hangen? Hoe groot wordt het werk ten opzichte van de ruimte waarin het wordt geplaatst? Hoe is de conditie van de muur (bij een muurschildering)? 

DEFINITIEF ONTWERP

In het definitief ontwerp worden alle gegevens en wijzigingen verwerkt tot een definitief voorstel. Hierin worden grootte, kleuren, materialen, tijdspad, prijs etc. vastgesteld. Alle afspraken worden na goedkeuring op papier gezet.

ADVIESGESPREK

Het moodboard wordt gebruikt als uitgangspunt voor een adviesgesprek bij u thuis, waarin we samen kijken hoe en  met welk materiaal uw idee het beste creatief kan worden uitgewerkt. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en het beschikbare budget.

REALISATIE

Nadat de afspraken op papier zijn gezet zal ik het project tot uitvoering brengen en uw idee realiseren. U blijft gedurende het gehele proces op de hoogte en kunt ten allen tijde reageren.

EEN KUNSTWERK

IS MAATWERK

ACRYLVERF / AIRBRUSH / PEN / POTLOOD

PORTRET MENS/DIER

Dit is een voorbeeld, in principe is alles mogelijk!

ACRYLVERF / AIRBRUSH

MUURSCHILDERING

Dit is een voorbeeld, in principe is alles mogelijk!

ACRYL / MIXED MEDIA

ABSTRACT

Dit is een voorbeeld, in principe is alles mogelijk!

Over 2thinkalike

2 think alike is een bedrijf opgericht door Arno de Ruijter, beeldend kunstenaar en docent.

Hij richt zich op het visualiseren en realiseren van een idee.

Laatste Nieuws

OPENINGSTIJDEN

maandag:11:00 - 16:00

vrijdag: 9:00 - 17:00

telefonisch ma - vrij bereikbaar

 

Nieuwsbrief

Schrijft u zich in voor de laatste informatie.

Search